دسته‌بندی نشده

انواع کلید و پریز

انواع کلید برق

در فروشگاه امین الکتریک مفتخریم بهترین انواع کلید و پریز را خدمت شما عرضه کنیم.کیفیت این محصولات موجود در امین الکتریک در حد بسیار بالایی قرار دارد که امین الکتریک خیال شما را بابت کیفیت کلید ها و پیریز های موجود در فروشگاه راحت می کند.

اکنون در وبلاگ امین الکتریک انواع کلید و پریز را خدمت شما معرفی خواهیم کرد همچنین می توانید برای راهنمایی بیشتر با ما در تماس باشید تا شما را در خریدتان راهنمایی کنیم

در یک سیستم الکتریکی، یک کلید می تواند هم جریان را قطع کند و هم جریان را در جهت دیگری هدایت کند. می‌توان گفت، همه لوازم برقی از طریق کلیدهایی کار می‌کنند که برای روشن و خاموش کردن یک دستگاه استفاده می‌شود و با توجه به تعداد زیادی کلید برقی که در بازار وجود دارد، باید دانست که چه چیزی یک کلید خاص را از دیگری متمایز می‌کند. به عبارت دیگر، می‌توان گفت هر سوییچ یک ویژگی متمایز دارد و با درک ویژگی‌های آن می‌توانیم با توجه به نیاز خود انتخاب بهتری داشته باشیم. علاوه بر ویژگی اصلی روشن و خاموش کردن، بسیاری از سوئیچ ها دارای ویژگی یکپارچه مانند نشانگرها و غیره هستند. در اینجا، ما برخی از ویژگی ها و انواع مختلف کلیدهای برق را به اشتراک گذاشته ایم تا به شما در خرید بهتر کمک کنیم.

 

کلید تک پل:

آنها کلید روشن/خاموش اصلی هستند که برای قطع اتصال بین دو ترمینال استفاده می شود. کلیدهای برق تک قطبی که به کلیدهای ضامن نیز معروف هستند رایج ترین انواع کلیدها هستند و این نوع کلیدها یک فیکسچر را از یک مکان واحد کنترل می کنند. این سوئیچ ها راحت ترین کارکرد، نصب و تعویض هستند.

کلید دو پل:

یک کلید برقی دو قطبی بدون نصب جعبه جداگانه، دو فیکسچر را کنترل می کند. در واقع مانند کلیدهای تک قطبی جداگانه است که به صورت مکانیکی توسط یک دکمه کار می کنند. این سوئیچ ها به راحتی قابل کار، نصب و تعویض هستند.

کلید سه پل:

کلیدهای سه طرفه برای کنترل چراغ ها با دو کلید استفاده می شوند. این کلیدها مانند سوئیچ تک قطبی موقعیت روشن/خاموش ندارند. آنها عمدتا در راه پله ها، اتاق های بزرگ، برای دسترسی به وسایل بدون هیچ زحمتی استفاده می شوند. اگرچه کار با آنها آسان است، اما نصب این سوئیچ ها پیچیده است.

سوئیچ چهار طرفه:

تنظیمات سوئیچ چهار طرفه برای کنترل چراغ ها با سه سوئیچ یا بیشتر استفاده می شود. این کلیدها عموماً در سالن های بزرگ یا اتاق های بزرگ استفاده می شوند که دسترسی آسان برای روشن/خاموش کردن لامپ ها مورد نیاز است. آنها مانند سوئیچ های تک قطبی موقعیت روشن/خاموش ندارند. قبل از اقدام برای عیب یابی یا تعویض، درک نحوه سیم کشی این سوئیچ ها مهم است. نصب این سوئیچ ها بسیار پیچیده است.

سوئیچ چند موقعیت:

یک کلید چند موقعیتی، اتصال دو یا چند کلید الکتریکی برای کنترل یک بار الکتریکی از بیش از مکان است. این سوئیچ ها در فضاها و راهروهای بزرگ مورد استفاده قرار می گیرند، جایی که داشتن کنترل های متعدد به ایمنی و راحتی می افزاید اما نصب آن بسیار پیچیده است.

کلید زنگ:

کلیدهای اولیه ای هستند که در زنگ در خانه و ادارات استفاده می شوند. هنگامی که یک بازدیدکننده سوئیچ را فشار می دهد، جریان را به مکانیسم زنگ درب اعمال می کند و بنابراین نصب آنها آسان و استفاده راحت است.

 

سوکت:

 

سوکت ها امکان ارتباط بین دو فرآیند مختلف را در یک ماشین یا ماشین های متفاوت فراهم می کنند. پریز برق وسیله ای است که به تجهیزات الکتریکی اجازه می دهد تا به منبع تغذیه اولیه متصل شوند. سوکت ها ممکن است در درجه بندی ولتاژ و جریان، شکل، اندازه و نوع کانکتورها متفاوت باشند. به طور کلی، اینها در تنظیمات 2 پین، 3 پین و 5 پین با درجه جریان 6A-25A موجود هستند.

 

 

دیمر:

دیمرها وسایلی هستند که به یک چراغ روشنایی متصل می شوند و برای کاهش روشنایی نور استفاده می شوند. اینها در نسخه های تک قطبی، سه طرفه و همچنین چند مکان موجود هستند. کارکردن دیمرها آسان است و به صرفه جویی در مصرف انرژی و افزایش عمر لامپ کمک می کند.

رگلاتور فن :

رگلاتور فن یک جزء حیاتی است که برای افزایش یا کاهش سرعت فن شما بر اساس نیاز شما کار می کند. به طور کلی، رگولاتورهای فن در گزینه های سرعت 4 و 5 مرحله ای موجود هستند و به راحتی کار می کنند و همچنین نصب آسانی دارند.

کلید استارت موتور:

استارت های موتور دستی که به عنوان کلیدهای محافظ موتور (MPCB) یا محافظ موتور دستی (MMP) نیز شناخته می شوند، دستگاه های حفاظت الکترومکانیکی برای مدار اصلی هستند. آنها عمدتاً برای روشن/خاموش کردن موتورها به صورت دستی و محافظت بدون فیوز در برابر اتصال کوتاه، اضافه بار و خرابی فاز استفاده می شوند. با توجه به نیاز بار، این کلیدهای استارت موتور به ترتیب در رتبه های فعلی 20A، 25A و 32A موجود هستند. استفاده، نصب و تعویض آنها آسان است.

پاور یونیت:

ترکیبی از پریز و کلید هستند و اغلب در تجهیزات الکتریکی بارهای سنگین استفاده می شوند. اینها به ترتیب در درجه بندی های جریان مختلف 20A، 25A و 32A موجود هستند. نصب و راه اندازی واحدهای برق آسان است.

در پایان تشکر می کنیم از شما عزیزان بابت همراهی امین الکتریک

ما همواره سعی در کمک به شما در خرید و ایجاد یک حس رضایت در خرید به شما هستیم

پست های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *